Hof van Schoten  Leven  Brasserie & maaltijden

LEKKER EN GEZOND

Hof van Schoten serveert altijd maaltijden van hoge kwaliteit. Onze twee koks kruiden hun maaltijden met jaren gastronomische ervaring. Ze krijgen leveringen en voedingsadvies van Veresto (Groep Van Eyck). Met de hoogwaardige ingrediënten bereiden ze lekkere en gezonde maaltijden, altijd aantrekkelijk gepresenteerd. Ook maken onze koks al de soepen en desserts in huis. Wat bij Hof van Schoten op je bord komt is vers klaargemaakt, zit vol afwisseling en smaakt heerlijk.

ONTBIJT
EN AVOND

8u - 10u / 17u30

Ontbijten en avondmalen gebeurt bij ons in stijl. Zie je het buffet staan? Dat is net zoals in een hotel. Het brood is dagvers gesneden. Maak je keuze uit het hartig beleg, de vele soorten zoet beleg en het fruit. Geregeld staan er ook eieren en spek op het menu. Gebruik de broodrooster als je zin hebt in een knapperige boterham. Wil je dat onze medewerkers een handje helpen bij het ontbijt of het avondmaal? Ze staan meteen voor je klaar.

BEKIJK HET AANBOD

MIDDAGMAAL

12u30

Het dagmenu geeft je verschillende keuzemogelijkheden. We presenteren altijd kwaliteitsproducten, zoals ter plaatse gebakken en versneden filet pur of authentieke kabeljauw en grietfilet. Onze koks doen hun uiterste best om elk bord mooi af te werken door bijbehorende garnituur. En natuurlijk houden we rekening met dieetvoorschriften en persoonlijke voorkeuren.
Smakelijk!

MENU VAN DEZE WEEK

BRASSERIE

14u - 17u

In onze gezellige brasserie serveren we heel wat dranken en snacks.

Bewoners, buurtbewoners, familie, bezoekers, ... zijn allen welkom elke dag van 14u tot 17u.

Bekijk de kaart, we hebben heel wat te bieden.

BRASSERIEKAART

FEESTMENU'S

Iedereen welkom!

Op feestdagen genieten onze bewoners van een feestmenu met alles erop en eraan.

Daarnaast hebben we heel wat speciale gelegenheden waarop onze koks de lekkerste gerechten uit hun muts toveren: Nieuwjaarsreceptie, appelbollen en worstenbrood op Verloren maandag, pannenkoeken op Lichtmis, Paasontbijt, Tuinfeest voor de verjaardag van Hof van Schoten, Maatjesfestival, Zomerbarbecue en Kerstmenu.

ONTDEK DE FEESTMENU'S


ONTBIJT, MIDDAG- & AVONDMAAL
20-26 MEI

  WEEKOVERZICHT AFDRUKKEN (pdf)



MAANDAG
20 MEI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, gebraad, peperkoek,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.



MIDDAGMAAL

Ajuinsoep

Vleesbrood met vleessaus, knolselder in peterseliesaus en natuuraardappelen

Keuzemenu: Forelfilet met vissaus

Fruit



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, hesp, paté,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Vanillepap

Yoghurt, verse kaas, fruit.

DINSDAG
21 MEI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, salami, reep chocolade,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.



MIDDAGMAAL

Linzensoep

Witloof in hesp met kaassaus in de oven een aardappelpuree

Clafoutis



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, filet de sax,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Tomatensalade

Yoghurt, verse kaas, fruit.

WOENSDAG
22 MEI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kalkoenham, speculaas,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.



MIDDAGMAAL

Chinese groentensoep

Koude schotel met hawaiiaans eitje en frietjes

Witte chocomousse



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, gehaktbrood, Port Salut,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

DONDERDAG
23 MEI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kalfsworst, hagelslag,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.



MIDDAGMAAL

Minestronesoep

Kipburger met mosterdsaus, duo van gestoofde wortelen en natuuraardappelen

Appelcake



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Lasagne

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

VRIJDAG
24 MEI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, hesp,

Spek

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.



MIDDAGMAAL

Brunoisesoep

Visvidée met een tomaat in de oven en aardappelpuree

Keuzemenu: Varkenslapje met vleessaus

Riz condé



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, salami,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Verse soep (zie toog)

Yoghurt, verse kaas, fruit.

ZATERDAG
25 MEI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, allerhande vleesbeleg,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Peterseliesoep

Chipolata met biersaus en preipuree

Vanille pudding



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kippewit, paté,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

ZONDAG
26 MEI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood, pistolets en sandwiches,

Kaas, Ardeense ham, mayonaiseslaatje,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

Warme pap op vraag.

RESERVEER


MIDDAGMAAL

Witloofsoep

Kalkoengebraad met gevogeltesaus, perzik en ananas, en kroketjes

Schepijs



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Kaas, kalfsworst, oude kaas,

Choco, confituur, honing, perensiroop, smeerkaas,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

RESERVEER

Ontbijt of avondmaal:
€ 3

Middagmaal: € 10


1 - Reserveer voor een ontbijt of avondmaal minstens 1 dag vooraf. Een warme maaltijd 's middags kan je tot 3 dagen vooraf reserveren.

2 - Je krijgt per maaltijd een bon met nummer en datum

3 - Neem plaats aan tafel en geef de bon aan ons personeel



Alle informatie over allergenen is te vinden in de kaft ter hoogte van de toog / keuken in de Brasserie. De samenstelling van de gerechten kan wijzigen. Voor meer informatie spreek een medewerker van de keuken aan.

FEESTMENU'S IN DE BRASSERIE

01/06/2019

ZES JAAR HOF VAN SCHOTEN: REUZE BARBECUE

16:30u tot 19:30u - Tuin woonzorgcentrum

Koude groentjes: kropsla, tomaat, komkommer,

Gegrilde Provençaalse groenten: parpika, courgette, aubergine, ajuin, champignon, venkel,

Gebakken aardappelen,

Vleeskeuze: gelakte varkenskroon, rundsentrecôte, kippenboutje,

Viskeuze: zalm in papillot,

Koude sauzen: mayonaise, ketchup, looksaus,

Warme sauzen: pepersaus, champignonsaus, bearnaise.

Stokbrood.

Dessertenbuffet: chocomousse, verse rijstpap, vers fruit.

Prijs: 30,00 €