Hof van Schoten  Leven  Diensten voor buurtbewoners

OOK ALS BUURTBEWONER BEN JE WELKOM BIJ HOF VAN SCHOTEN

Hof van Schoten wil verder kijken dan de eigen muren, gebouwen en terreinen. We zijn ingebed in een lokale gemeenschap, gemeente, buurt, wijk. Het opzet is dan ook om buurtgerichte zorg als organisatiemodel van zorg en ondersteuning binnen een zorgzame buurt uit te bouwen.

 

ZORGZAME BUURT

Een zorgzame buurt wordt omschreven als een buurt waar de voorwaarden vervuld zijn opdat mensen, ongeacht leeftijd of zorgbehoefte, comfortabel in hun huis of vertrouwde buurt kunnen blijven wonen.

Hof van Schoten wenst dit te realiseren door onze deuren open te stellen voor de buurt; onze bewoners, maar ook onze buren, kunnen participeren aan het sociale en culturele leven in onze voorziening en in de buurt rond onze voorziening.

 

WELKOM

Veel van onze diensten en voorzieningen zijn ook voor buurtbewoners toegankelijk. We denken hierbij aan onze activiteiten of de Brasserie, maar je kan ook gebruik maken van onze zorginfrastructuur (aangepast zorgbad bijvoorbeeld), de wellness met infrarood sauna en jacuzzi, onze vervoersmogelijkheden en in de toekomst zelfs onze klusjesdienst.

Ook onze andere infrastructuur met verschillende vergader-, ontspannings- of feestzaaltjes kan multifunctioneel gebruikt worden.

Meer info?

info@hofvanschoten.be of 03 666 26 41

ONZE DIENSTEN
DE BRASSERIE
 

BETROKKENHEID

Anderzijds wensen we ook de buurt en de buurtbewoners te betrekken bij onze werking; als buurtbewoner kan je je bijvoorbeeld engageren als vrijwilliger binnen onze voorziening.

Zo creƫren we een wederkerigheid met de buurt en is er een blijvende verbondenheid met de buurt. We denken hierbij zeker ook aan het verenigingsleven en de scholen.

Interesse?

Contacteer ons via info@hofvanschoten.be of 03 666 26 41

Op onze beurt steunen we heel wat leuke initiatieven en verenigingen in de buurt.
Zo sponsoren we klassieke concerten, het jeugdtoneel, de handbal- en volleybalclub, ... allemaal in Schoten: