Hof van Schoten  Werken

WERKEN BIJ HOF VAN SCHOTEN

In Hof van Schoten zorgen we niet alleen voor onze bewoners. We zorgen ook voor onze medewerkers, stagiairs, jobstudenten en vrijwilligers. Je komt hier terecht in een woonzorgcentrum met een familiale sfeer. Daardoor heb je direct contact met de initiatiefnemers, die veel belang hechten aan de communicatie met het personeel. Op het programma staan functioneringsgesprekken, afdelingsoverleg, algemene personeelsvergaderingen én teambuildingactiviteiten. Het is hier gewoon tof, ook omdat er genoeg personeel is. Geen stress, wel leuke jobs.

 
 

VRIJWILLIGERSWERK

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar. Zij ondersteunen de dagelijkse werking en zijn vaak de kers op de taart in het leven van bewoners binnen ons woonzorgcentrum. Ook voor medewerkers en directie zijn ze van onschatbare waarde.

DE VRIENDEN VAN HOF VAN SCHOTEN VZW
Het doel van onze vzw "De vrienden van Hof van Schoten" is om de vrijwilligerswerking van Hof van Schoten mogelijk te maken en optimaal te laten werken.

Interesse om vrijwilliger te worden?

Laat je gegevens achter (spring eens binnen, bel of gebruik het formulier). Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek en na het sluiten van een vrijwilligersovereenkomst kun je aan de slag:

  • begeleiden van wandelingen en andere uitstappen
  • begeleiden van bepaalde activiteiten zoals een boekenronde, tuinactiviteiten, ontbijtbuffetten en andere feestelijkheden
  • een luisterend oor zijn voor onze bewoners

IK WIL VRIJWILLIGER WORDEN

Draag je je steentje liever op een andere manier bij?

Jaarlijks spaart vzw "De vrienden van Hof van Schoten" voor een project dat onze bewoners ten goede komt. Zo hebben we in 2018 onze elektrische plateau-fiets "Maria" aangekocht. Het nieuwe project waarvoor we nu sparen is de tovertafel: een computer die digitale beelden en spellen projecteert op een tafel waarbij bewoners met speciale noden geactiveerd kunnen worden.

Onze projecten steunen kan door je bijdrage over te maken op rekeningnummer BE84 7310 3142 6759.

STAGE

Studeer je voor een beroep in de zorgsector en wil je ervaring opdoen in een woonzorgcentrum met veel aandacht voor de bewoners én voor de stagiairs? Neem dan contact op voor een stage, want in Hof van Schoten leer je écht veel bij.

AANVRAAGFORMULIER

JOBSTUDENT

Je werkt graag met mensen en wil een centje bijverdienen? Zowel tijdens de vakanties als daarbuiten kun je als jobstudent in Hof van Schoten aan de slag.

Kijk hierboven bij de openstaande vacatures of er een job voor jobstudenten tussen staat en solliciteer.