Hof van Schoten  Leven  Wellness & beauty

WELLNESS & BEAUTY

Wie er goed uitziet, voelt zich goed.

Daarom biedt Hof van Schoten je een in-huis-aanbod voor wellness & beauty. Veel van onze bewoners vinden het gemakkelijk dat ze bijvoorbeeld niet buitenshuis moeten voor een kapbeurt of om nog eens van een gelaatsverzorging te genieten. Want we hebben ons eigen kapsalon én schoonheidssalon. Bovendien kun je sauna en jacuzzi van onze assistentiewoningen reserveren.

Laat je verwennen!

WELLNESS (SAUNA, JACUZZI)
BEAUTY (KAPSALON & SCHOONHEIDSSALON)

WELLNESS

SAUNA

Voor een zuiverende wellness-ervaring ben je van harte welkom in onze sauna. Hof van Schoten heeft twee infraroodsauna’s. Ze bevinden zich in onze gebouwen met assistentiewoningen. In de infraroodsauna is het relaxed vertoeven door het aangename en warme klimaat. Last van reuma, artrose, lage rugpijn of stijve spieren? De infraroodwarmte verzacht en vermindert de pijn. En door te transpireren ga je het lichaam ontgiften. Nog nooit in een sauna geweest? Probeer het eens, want het doet echt deugd. Je komt als herboren naar buiten.

PRAKTISCH

Reserveer vooraf voor de sauna. Een medewerker van Hof van Schoten begeleidt je naar de sauna en toont je hoe de apparatuur werkt.

PRIJS

15,00 euro voor een sessie van een uur
(voor bewoners: inbegrepen in de dagprijs)

Informeer naar de beschikbaarheid via genieten@hofvanschoten.be


 

JACUZZI

Een heerlijk ontspannen bad nemen? Of heb je wat last van spier- en gewrichtspijnen? Dan helpt een bubbelende jacuzzi geweldig. In onze ergonomische jacuzzi's krijg je een deugddoende hydromassage door de roterende waterjets die gericht en efficiënt hun werk doen. Ideaal voor de bestrijding van pijn aan spieren, rug en benen. En ook interessant om psoriasis en andere huidaandoeningen te behandelen. De pompen van onze jacuzzi's werken stil en zuinig. Een sfeervol muziekje krijg je erbij. Door de werking van de micro-luchtbellen zul je je frisser én jonger voelen.

PRAKTISCH

Reserveer vooraf voor de jacuzzi. Een medewerker van Hof van Schoten begeleidt je naar de jacuzzi en toont je hoe de apparatuur werkt.

PRIJS

15,00 euro voor een sessie van een uur
(voor bewoners: inbegrepen in de dagprijs)

Informeer naar de beschikbaarheid via genieten@hofvanschoten.be

BEAUTY

KAPSALON

In het kapsalon van Hof van Schoten is enkele dagen per week een professionele kapper aan het werk. Wil je gewoon een frisse kop en je haar wat laten bijknippen? Heb je graag een wekelijkse afspraak om uitgebreid je haar te laten verzorgen? Je krijgt in ons kapsalon een volledige service met moderne producten die zowel haar- als huidvriendelijk zijn.

PRAKTISCH

Een afspraak is zo gemaakt. Hieronder vind je de prijslijst van ons kapsalon. Reserveren kan ter plaatse bij de kapper zelf of telefonisch via het onthaal: 03 666 26 41.

Elke week op hetzelfde uur naar het kapsalon? Vraag aan de kapper om het in te plannen.

DOWNLOAD ONZE PRIJSLIJST

SCHOONHEIDSSALON

Genieten van het leven is ook jezelf goed laten verzorgen in ons schoonheidssalon. Daar legt onze schoonheidsspecialiste je in de watten.

Je kunt kiezen voor een ontspannende gelaatsverzorging of een relaxerende massage. Daarnaast is ze specialiste in zowel manicure als pedicure. Je nagels worden tot in het kleinste details verzorgd.

PRAKTISCH

Reserveer altijd vooraf. Reserveren kan ter plaatse bij de schoonheidsspecialiste zelf of telefonisch via het onthaal:
03 666 26 41.

Wil je elke week op hetzelfde uur een behandeling? Vraag het aan de schoonheidsspecialiste om het in te plannen.

DOWNLOAD ONZE PRIJSLIJST