Hof van Schoten  Wonen

JOUW KAMER, ASSISTENTIEWONING OF
HERSTELVERBLIJF IN HOF VAN SCHOTEN.
HOE BEGIN JE ERAAN?

Het lijkt een gigantische sprong. Daarom raden we aan hem in 2 stappen te nemen.

1

GA DOOR
DEZE WEBSITE

Het zegt al veel over onze aanpak, de sfeer en de service.

2

KOM EENS
KIJKEN

Alleen. Met je familie. Of met vrienden. Drink iets in onze brasserie. En praat met onze bewoners.


WIL JE MEER INFO
OF EEN AFSPRAAK?

03 666 26 41
info@hofvanschoten.be

CONTACTFORMULIER
 

WOONZORGCENTRUM

Ons woonzorgcentrum telt 73 kamers die verdeeld zijn over drie verdiepingen. De kamers zijn zo gelegen en zo ingericht dat wonen en zorgverlening harmonieus samengaan. Er zijn drie verschillende kamertypes met andere oppervlaktes en geschikt voor één of twee personen.

Je vindt de kamers vooral in de linker- en rechtervleugel van ons hoofdgebouw. In de kamers aan de voorkant en in een aantal kamers in de zijvleugels zie je uit op het kanaal. Op de tweede verdieping zijn er luxekamers met kitchinette, aparte slaapkamer en badkamer.

MEER OVER WOONZORGCENTRUM
 

ASSISTENTIEWONING

Als je bij Hof van Schoten aankomt, staan er eerst twee gebouwen voordat je bij het hoofdgebouw komt. In die gebouwen vind je onze assistentiewoningen: 8 flats per gebouw. Hier woon je onafhankelijk in alle privacy én tegelijk dicht bij de service die het Hof van Schoten aanbiedt.

MEER OVER ASSISTENTIEWONINGEN
 

HERSTELVERBLIJF

Je hebt na een ziekenhuisopname of lange onderbreking van je normale activiteiten tijdelijke opvang nodig. Bijvoorbeeld om helemaal te herstellen van een heelkundige ingreep of een ernstige aandoening. Dan kun je terecht in ons herstelverblijft, zodat je na een tijdje opnieuw zelfstandig kunt functioneren in je thuisomgeving.

MEER OVER HERSTELVERBLIJF
 

WELKE SERVICE KRIJG JE?

We willen dat je het bij Hof van Schoten naar je zin hebt. Daarom krijg je hier een klantgerichte service. Het maakt niet uit werke zorg je nodig hebt, we hebben respect voor wie je bent en hoe je in het leven staat. Ons serviceteam staat altijd voor je klaar en biedt een brede waaier diensten aan. En dat is goed voor elke bewoner van het woonzorgcentrum, assistentiewoning en herstelverblijf.ONTDEK AL ONZE DIENSTEN

AAN HET KANAAL

Hof van Schoten vind je aan de Botermelkdijk in Schoten, aan de rand van de wijk Koningshof.
Je kijkt er uit op het kanaal Schoten-Dessel. Een prachtige omgeving voor wandelaars, fietsers en kajakkers.

Iets drinken of eten? In de onmiddellijke omgeving zijn er verschillende horecagelegenheden.

Op 400 meter bevinden zich de bushaltes van De Lijn 105475 "Schoten Botermelkbaan Elshout" richting Antwerpen en 105476 "Schoten Botermelkbaan Schoten" richting Brecht.

Er zijn wekelijkse markten in Schoten op zaterdagvoormiddag, 's-Gravenwezel op woensdagvoormiddag en Brasschaat op maandagvoormiddag.

Het is zeer fijn dat het personeel zo vriendelijk is en dan bedoel ik ook iedereen. In Hof van Schoten doen ze enorm hun best om ons verblijf aangenaam te maken.


Ik vind het een groot pluspunt dat de pedicure, kiné en haarkapper in huis worden aangeboden en dat we hiervoor niet buitenshuis moeten.


We zijn verwend door het groot en afwisselend aanbod aan activiteiten en uitstappen. Het is fijn dat alle bewoners worden aangesproken en dat ze niet mobiele mensen komen halen.