Hof van Schoten  Leven  Brasserie & maaltijden

LEKKER EN GEZOND

Hof van Schoten serveert altijd maaltijden van hoge kwaliteit. Onze twee koks kruiden hun maaltijden met jaren gastronomische ervaring. Ze krijgen leveringen en voedingsadvies van Veresto (Groep Van Eyck). Met de hoogwaardige ingrediënten bereiden ze lekkere en gezonde maaltijden, altijd aantrekkelijk gepresenteerd. Ook maken onze koks al de soepen en desserts in huis. Wat bij Hof van Schoten op je bord komt is vers klaargemaakt, zit vol afwisseling en smaakt heerlijk.

ONTBIJT
EN AVOND

8u - 10u / 17u30

Ontbijten en avondmalen gebeurt bij ons in stijl. Zie je het buffet staan? Dat is net zoals in een hotel. Het brood is dagvers gesneden. Maak je keuze uit het hartig beleg, de vele soorten zoet beleg en het fruit. Geregeld staan er ook eieren en spek op het menu. Gebruik de broodrooster als je zin hebt in een knapperige boterham. Wil je dat onze medewerkers een handje helpen bij het ontbijt of het avondmaal? Ze staan meteen voor je klaar.

BEKIJK HET AANBOD

MIDDAGMAAL

12u30

Het dagmenu geeft je verschillende keuzemogelijkheden. We presenteren altijd kwaliteitsproducten, zoals ter plaatse gebakken en versneden filet pur of authentieke kabeljauw en grietfilet. Onze koks doen hun uiterste best om elk bord mooi af te werken door bijbehorende garnituur. En natuurlijk houden we rekening met dieetvoorschriften en persoonlijke voorkeuren.
Smakelijk!

MENU VAN DEZE WEEK

BRASSERIE

14u - 17u

In onze gezellige brasserie serveren we heel wat dranken en snacks.

Bewoners, buurtbewoners, familie, bezoekers, ... zijn allen welkom elke dag van 14u tot 17u.

Bekijk de kaart, we hebben heel wat te bieden.

BRASSERIEKAART

FEESTMENU'S

Iedereen welkom!

Op feestdagen genieten onze bewoners van een feestmenu met alles erop en eraan.

Daarnaast hebben we heel wat speciale gelegenheden waarop onze koks de lekkerste gerechten uit hun muts toveren: Nieuwjaarsreceptie, appelbollen en worstenbrood op Verloren maandag, pannenkoeken op Lichtmis, Paasontbijt, Tuinfeest voor de verjaardag van Hof van Schoten, Maatjesfestival, Zomerbarbecue en Kerstmenu.

ONTDEK DE FEESTMENU'S


ONTBIJT, MIDDAG- & AVONDMAAL
17-23 JANUARI

  WEEKOVERZICHT AFDRUKKEN (pdf)



MAANDAG
17 JANUARI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

 



MIDDAGMAAL

Bouillon

Cordon Bleu met vleessaus, gestoofde erwten en wortelen en natuuraardappelen

Keuzemenu: Schartong

Fruit



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

DINSDAG
18 JANUARI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

 



MIDDAGMAAL

Erwtensoep

Kipfilet met gevogeltesaus, andijvie in roomsaus en gebakken krieltjes

Clafoutis



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

WOENSDAG
19 JANUARI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

 



MIDDAGMAAL

Koolsoep

Rundsstoofvlees met salade van witloof en bieslook en frietjes

Advocaat mousse



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

DONDERDAG
20 JANUARI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

 



MIDDAGMAAL

Knolseldersoep

Gerookte speklapjes met blackwellsaus en savooipuree

Cake



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

VRIJDAG
21 JANUARI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

 



MIDDAGMAAL

Chinese soep

Pladijsfilet met grijze garnalensaus, salade van tomaten en aardappelpuree

Keuzemenu: Varkenslapje

Rijstpap



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Platte kaas, verse kaas, fruit.

ZATERDAG
22 JANUARI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

 



MIDDAGMAAL

Brunoisesoep

Vogelnestje met tomatensaus, gestoofde snijboontjes en natuuraardappelen

Fruittaart



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

ZONDAG
23 JANUARI

ONTBIJT

Wit, bruin en meergranenbrood, pistolets en sandwiches,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit,

 



MIDDAGMAAL

Soep

Varkensgebraad met champignonsaus, schorseneren op z'n Vlaams en kroketjes

Ijs



AVONDMAAL

Wit, bruin en meergranenbrood,

Verschillende soorten hartig beleg en zoet beleg,

Yoghurt, verse kaas, fruit.

Ontbijt of avondmaal:
€ 3

Middagmaal: € 10


1 - Reserveer voor een ontbijt of avondmaal minstens 1 dag vooraf. Een warme maaltijd 's middags kan je tot 3 dagen vooraf reserveren.

2 - Je krijgt per maaltijd een bon met nummer en datum

3 - Neem plaats aan tafel en geef de bon aan ons personeel



Alle informatie over allergenen is te vinden in de kaft ter hoogte van de toog / keuken in de Brasserie. De samenstelling van de gerechten kan wijzigen. Voor meer informatie spreek een medewerker van de keuken aan.